Keskkonnasõbralikud Becothings tooted

reede, 4. november 2011 05:57 by Roheline nurgake
Minu meelest on igati meeldiv osta asju, mis peale kasutamist ja oma elu ära elamist ei leia teed mitte prügimäele, vaid mida saab ohutult oma aianurgas lihtsalt mulda poetada või ära komposteerida.
Becothings seisab hea selle eest, et nende ettevõtte mõju keskkonnale oleks võimalikult väike. Nii kasutatakse oma toodete valmistamisel plastiku asemel bambuskiudu ja riisikestasid, mis on segatud aminohapetest tehtud vaiguga. Selline kooslus võimaldab toodetel 2-3 aastaga täielikult biolaguneda.


Becopotty pissipott on ergonoomilise disainiga, mugav ja kerge kasutada. Sellel on kõrge toetav seljatugi ja pritsmeid vältiv kõrgendatud esiosa.


Becobowl tugevaid ja vastupidavaid lemmikloomade söögikausse on saadaval kolmes eri suuruses ja viies värvitoonis. Neid võib pesta nõudepesumasinas.


Becostep on laste astmelaud, mis on paljude teiste sarnastega võrreldes raskem ja seega stabiilsem, ega lähe nii kergesti ümber. Sellel on lai põhi, mis ei libise mööda vannitoa põrandat ja reljeefne muster ülaosal, et lapsel oleks sellele kindlam astuda.


Becotray kassi liivakast on samuti raskem kui paljud teised sarnased tooted ja seega stabiilsem. Selle kaaneosal on kõrgem tagumine äär, et kass liiva kastist välja ei kraabiks.

Becothings valmistab veel ka lemmikloomadele toidu jagamiseks ja kassiliiva puhastamiseks mõeldud kühvleid ning ümbertöödeldud papist tehtud vastupidavaid riidepuid.
Becothings tooteid (pissipotid, looma sööginõud, riidepuud) müüvad re-pood ja villapai.

0 Response to "Keskkonnasõbralikud Becothings tooted"

Postita kommentaar