Gumigem tarvilik ja stiilne kaelaehe

esmaspäev, 21. november 2011 12:25 by Roheline nurgake

Hammaste lõikumise aeg on beebidele raske - nad on rahutud, otsivad lohutust ema sülest ja pistavad suhu kõike kättejuhtuvat, et leevendada igemete valu. Puutumata ei jää ka ema kaelas olevad ehted.

Gumigem on spetsiaalselt emadele ja beebidele mõeldud kaelaehe, mis  üheaegselt aitab lapsel  toime tulla hammaste tulemisest põhjustatud valu ja ebamugavustundega ning samas annab võimaluse emal olla moodne ja stiilne.
Gumigem kaelaehe on tehtud beebile ohutust silikoonist, ei sisalda mürgist BPA-d, PVC-d, pliid, ftalaate, ega ka lateksit.
Gumigem on mõnusalt pehme ja painduv -  ideaalne tita valulikele igemetele.


Ehe on pika nööri küljes nii, et beebi ulatab seda hästi kätte saama. Gumigem'iga saab laps mängida ja oma meelt lahutada ka rinnast imemise ajal, samuti pakub see talle tegevust ja on samas lihtsalt  kättesaadav närimisvahend nt. külas olles.
Gumigem talub kõrgeid temperatuure, seega sobib kasutamiseks sterilisaatoris ja nõudepesumasinas.

Gumigem kaelaehteid on saadaval eri värvi ja kujuga, igaüks teistest veidi erinev. Valikus on südamekujulised, ümmargused, vihmapiisa-kujulised ja spetsiaalselt purihammastele mõeldud piklikud Gumigem'id.
Gumigem maksab 9 £ või 11.25 £ ja postikulu Eestisse on 2.50 £.
Kui kirjutate oma ostukorvis allahindluskoodiks ES10, siis saate ostult 10% soodustust. See sooduskood on spetsiaalselt blogi lugejate jaoks ja kehtib kuni 01.01.2012.

0 Response to "Gumigem tarvilik ja stiilne kaelaehe"

Postita kommentaar