Babywedge on suurepärane abimees emale ja beebile

esmaspäev, 17. oktoober 2011 11:30 by Roheline nurgake

Mulle meeldivad eriliselt sellised esemed, millel on mitu kasulikku otstarvet ning mida saab kasutada pikema aja vältel.
Seepärast meeldib mulle ka Babywedge.
Babywedge on beebidele mõeldud kõrgendatud padi, mis võib aidata neid koolikute, toidu tagasivoolu, külmetusest tingitud unehäirete (kinnine nina) ja lameda pea sündroomi puhul.

Babywedge on valmistatud kõrgekvaliteedilisest Enviro-Foam vahtmaterjalist ning see on spetsiaalse mikroobidevastase töötlusega, et tagada kaitse hallituse, kopituse, tolmulestade, seente, halbade bakterite ja ebameeldiva lõhna vastu.

Padja kummagi külje peal on kaks silindrilist pehmet ja paindlikku vahtmaterjalist tõket, mis takistavad beebit maha veeremast ja pakuvad talle turvatunnet. Tõkked käivad katte külge takjakinnitusega, nende omavahelist kaugust saab vastavalt vajadusele reguleerida või neid kattelt päris eemaldada.
Babywedge' kate on puuvillane, täielikult eemaldatav ja pestav.

Babywedge' padjal võib beebi teha turvaliselt oma uinakut või kõhuli olles ringi vaadata ja mängida. Sellel saab edukalt tita mähkmeid vahetada ning patja on mugav ka igale poole kaasa võtta, kuna see on kerge ja mõõtmetelt väike.

Babywedge on küll mõeldud eelkõige beebidele, kuid leiab väärt kasutust ka emal endal. Tulevane ema saab sellega toetada oma kõhtu magamise ajal või alaselga autosõidu ajal, samuti võimaldab see imetamise ajal selga toetada. Nii toimides on asjal üks suur pluss veel juures - ema lõhn jääb padjale juurde ning mõjub sellel olevale beebile rahustavalt ja laseb tal tunda end turvalisemalt.


                                              

0 Response to "Babywedge on suurepärane abimees emale ja beebile"

Postita kommentaar