Qubies teeb toidu külmutamise lihtsaks

esmaspäev, 3. oktoober 2011 12:39 by Roheline nurgake
Küllap on nii mõnigi ema oma beebi jaoks maitsvat kodust püreed valmistama hakates mõelnud, et oleks seda vaid lihtsam säilitada. Tunnistagem, et on ikka päris tülikas panna külmutamiseks minevat toitu tavalise jääkuubiku resti pisikesse lahtrisse ja sama tülikas on seda sealt vajadusel kätte saada.
Üks nutikas ema Austraalias on aga mõelnud välja ja teoks teinud selle, millest olen mina isiklikult aastaid unistanud  - unikaalse ja samas väga lihtsa disainiga jääkuubikute vormi.
Qubies jääkuubikute vormi erilisus seisneb selles, et vormil on pehme, painduv silikoonist kaas, mille küljes olevad vaheseinad jaotavad külmutatava toidu sinu eest käepärase suurusega osadeks. Vala lihtsalt (selleks pole isegi lusikat vaja!) toit alusele, pane tihedalt sulguv kaas peale, ja aseta sügavkülma.
Qubies võimaldab kerge vaevaga külmutada nii beebile mõeldud püreesid ja rinnapiima kui kõiksugu muud söödavat-joodavat, mida vajatakse väikestes (30 ml.) portsjonites. 
Vormi on võimalik tellida Qubies kodulehelt hinnaga 19.95$ ning valida on kahe kaanevärvi vahel - roheline ja sinine.
Üks väga tähtis asi veel - Qubies tagurpidi jääkuubikute vorm ei sisalda BPA-d, ftalaate ega PVC-d.
Edastan ka üleskutse: kuna postikulu Austraaliast Eestisse on kallis ja üksiku vormi tellimine kulukas, siis oleks tore, kui keegi hakkaks Qubies vormide maaletoojaks ja esindajaks Eestis.

0 Response to "Qubies teeb toidu külmutamise lihtsaks"

Postita kommentaar