Hamac mähkmed - trendikas aluspesu beebidele

Copyright Génération Plume 2011

Kas teadsite, et tänapäeval on võimalik osta oma beebile riidest mähkmeid, mis on õhukesed ja mugavad nagu aluspesu?
Copyright Génération Plume 2011
Prantsusmaal on välja arendatud eriti stiilsed ja erksate värvidega  Hamac mähkmed, mis käivad lapsele jalga kiirelt ja lihtsalt justnagu aluspüksid.
Uuenduslik Hamac 'mähkmesüsteem' koosneb kergetest ja hingavatest materjalidest.
Mähkmepüksid on tehtud pehmest, venivast ja kiiresti kuivavast Meryl mikrofiibrist. Pükste külge kinnitub vee- ja lekkekindel polüuretaan membraanist sisu, millesse saab asetada imava sisemähkme.
Valida on pestava mikrofiibrist või mahepuuvillast ja kanepist valmistatud sisemähkme ning ühekordseks kasutamiseks mõeldud 100% tselluloosist koosneva (biolagunev ja kloorivaba) sisemähkme vahel.
Eestis kahjuks unikaalseid Hamac mähkmeid veel saada pole, küll aga võib neid oma lapsele soetada erinevatest veebipoodidest üle Euroopa.
Mähkmekomplekti (mähkmepüksid, 2 ühekordset ja 1 korduvkasutatav sisemähe, 1 mähkmepaber) hind on umbes 27 £ (32 EUR).

Copyright Génération Plume 2011





7 Response to "Hamac mähkmed - trendikas aluspesu beebidele"

  1. Anonüümne Says:

    Tere!
    Sattusin Su blogile läbi Tikri päevaraamatu.
    Need Hamacid on väga vahvad - nii rõõmsates värvides. Aga midagi uut neis küll pole. Materjalid samad, mida kasutatakse enamuste moodsate riidest mähkmete valmistamiseks ning disain ja idee on väga sarnane gDiapersile.

    Kui Sa pole veel näinud siis Roheline Vihmavari müüb bambusest mähkmepükse. Ma ise neid kasutanud pole aga väga kiidetakse :)

    Tervitustega,
    Katariina

    http://riidestm2hkmed.blogspot.com

  2. Roheline nurgake Says:

    Tere Katariina!
    Tänan tagasiside eest!
    Mina pean Hamac mähkmeid eriliseks ja kirjutasin neist just selle pärast, et need mähkmed on tõesti nagu beebide aluspesu - ülimalt õhukesed (mida enamuste mähkmete kohta kahjuks öelda ei saa)ja lihtsalt kasutatavad. Ning lekkekindlus peaks ka olema täielikult tagatud.
    Muide,mul ei tule hetkel meelde küll ühtegi teist mähkmekatet, mis oleks valmistatud samuti Meryl mikrofiibrist.
    Ja kui Hamac'i gDiapers'itega (need meeldivad mulle ka) võrrelda, siis Hamac'il on üks kindel eelis minu silmis - nende ühekordselt kasutatavad mähkmesisud koosnevad eranditult ainult tselluloosist, mingit keemilist geeli (SAP) sinna lisatud pole.

    Kõike ilusat!

  3. Anonüümne Says:

    Kui õhukesed või paksud need on, ei oska enne kasutamist/katsumist kindlalt väita. Mis oleks see, mis Hamacist teeks kõige õhemad mähkmed? Kahtlustan, et jäävad ühte patta enamuste taskumähkmetega, mis on ühe sisuga tõesti õhukesed.
    Meryl mikrokiu kohta kindlalt öelda ei oska aga igatahes valmistab Disana ka mikrokiust mähkmekatteid.
    Kõige erilisemaks Hamacites on võibolla lõige - et pole kummi vöökohas ja kõhupealne on ka veniv. Mis peaks tõesti lekkekindlust suurendama. Aga iga 4 h järel mähkme vahetamine on küll ilmselge liialdamine!

    K.

  4. Roheline nurgake Says:

    Ju neis Hamac mähkmetes ikka midagi peab olema, et need Teid sugugi ükskõikseks ei jäta! Või ma kündsin kogemata Teie tööpõldu?
    Katariina, üks soovitus - tore olekski ju Teie blogist peagi lugeda, kuidas need mähkmed siis ikkagi päriselus välja näevad, toimivad ja end õigustavad/või mitte.

  5. Anonüümne Says:

    Nii vahvad mähkmed ei saagi kedagi ükskõikseks jätta :) Ideaalis tahaksin kõik Euroopas müüdavad mähkmed ära katsetada aga see läheks väga kalliks ning enam pole mähkmekandmise aega nii palju, et sellisel investeeringul mõte oleks. gDiapersid piilusin tükk aega (Inglismaal üks pood neid müüb) aga jäidki ostmata.
    Vabandan kui tundusin ründav. Kritiseerisin mähkmetootjat mitte Teid. Tänu Teile kuulsin sellistest vahvatest mähkmetest esimest korda.

    K.

  6. Roheline nurgake Says:

    Aitäh, Katariina!
    Ja vabandused minugi poolt, olin liiga karm.
    Kirjutan asjadest, mis mulle isiklikult on silma jäänud ja tõesti meeldivad. Ning päris adekvaatset hinnangut ei saa minagi ilma katsetamata anda.
    Ja selles on sul tuline õigus - riidest mähkmeid on väga palju, rahakott lihtsalt ei kannataks neid kõiki järele proovida ja nende seast parimat leida.

  7. Anonüümne Says:

    Hei,

    natuke vana teema küll, kuid nüüdsest on need mähkmed ka Eestis müügil. Postiga toimetatakse otse koju või soovi korral kaubanduskeskusesse.

    Kõige kiirem tee mähkmeteni on siin:
    https://www.facebook.com/hybriidmahkmed?ref=hl

    Tegemist siiski uuendusliku lahenduse, Meril mikrokiust valmistatud patendeeritud lahendusega mugava lahendusega. Võitnud Kind&Jugend innovatisooniauhinna :)

Postita kommentaar